Макар и зимата да ни се струва далеч, време е да започнем да мислим за зимния си стайлинг. В студените дни един от най-обичаните и популярни модни артикули са красивите дамски зимни пуловери

Те биват не само един красив завършек на зимната визия, но и осигуряват отлична топлина и удобство през целия ден. Това облекло се поддържа сравнително лесно, не се нуждае от специални грижи и обикновено е изработено от памук или вълна. Независимо дали си търсите свежо и удобно зимно облекло за офиса или дома, пуловерите винаги ще бъдат перфектен и лесен избор. 

Най-лесният начин за носене на пуловера е под топло палто, яке или шуба (когато настъпи зимният период) или самостоятелно носене в комбинация с маратонки, боти или кубинки и подходяща спортна чанта/раница. Това е съвсем достатъчно, за да Ви е топло и модерно през хладната есен. 

Идващата колекция есен-зима 2019-2020 представя страхотни модели, универсални за целия сезон и с голямо разнообразие откъм цветове, материи и форми. 

През идния моден сезон дизайнерите ще предлагат смели комбинации от наситени и контрастни цветове, спокойни и пастелни варианти. На особена почит отново ще са пуловерите, съчетани с бляскави елементи като щампи, пайети, камъчета и други. 

Пуловери от естествена или еко кожа

За любителите на кожените изделия дизайнерите ще предложат разкошни модели пуловери от качествена естествена кожа или еко кожа. Това ще се види както в късите, така и в дългите модели. 

Плетени пуловери (или от трико) 

Отново любим избор на повечето дами са плетените пуловери, моделите от трико или нишка ламе. Обемните вариации често включват плющ и памучна прежда, симпатични декорации в предната или задната част и др. 

Пуловер по тялото – личен фаворит, идеален за слаби дами, които искат да наблегнат на перфектните си форми. Плътно прилепналите пуловери и дрехи са също толкова удобни и стилни. 

Споделете!

Facebook Коментари