Избор на нестандартни холни маси

Макар и привидно лесен, изборът на нова холна маса за много хора въобще не е толкова лесна задача. Това е така поради няколко причини като приложение – за коя стая ще бъде – форма, размер, цвят, материал, практичност…и какво ли още не. 

Истината е, че изборът на модерни холни маси за трапезарията и всекидневната, например, е още по-труден за вземане при дамите. 

Освен гореописаните фактори, дамите мислят и за начина, по който ще се вържат новите мебелни придобивки с останалите елементи от интериорния дизайн. В това число включваме, разбира се, килими, пердета, покривки и така нататък. Списъкът винаги е достатъчно обилен при всички дами. 

Луксозни холни маси

Всяко домакинство желае да обзаведе дома си с практична, красива и качествено изработена холна или трапезна маса. За целта обаче е необходима малка доза проучване за разликите и приликите в отделните материали, степен на издръжливост и прочее. За целта бихме искали да Ви спрем вниманието с три основни дървесни суровини: дъб, американски орех и ироко. 

Тези три дървесни суровини са вероятно най-качествените и здрави материали за производство на луксозни холни маси по поръчка. 

Те предлагат не само изящна визия и ненадминат чар, но и невероятно висока степен на издръжливост и плътност, което позволява повече поле за изява за нашите майстори в Woodlinebg.com. 

Ако държите да обзаведете дома си с нови, практични и автентични мебели, които няма да намерите в никое списание или магазин, препоръчваме Ви да се възползвате от ръчната изработка на мебели от масив при нас. 

Ние ще се погрижим за разкошния и оригинален дизайн на новата Ви холна маса, така че да се гордеете всеки път, когато посрещате гости във всекидневната или кухнята и разговаряте, докато пиете кафето си. 
При въпроси и връзка с нас, очакваме Ви на фейсбука ни woodlinebg

Споделете!

Facebook Коментари